Dođite u paru na osnovni pregled srca, i drugi pregled platite sa 50% popusta

Tokom februara, meseca ljubavi, Kardiološki centar PULS vas poziva da osobama koje volite poklonite OSNOVNI PREGLED SRCA i ostvarite popust od 50%! Dođite u partnerom ili sa mamom, tatom, prijateljicom, bakom dekom, rođakom i pregled za osobu koja je došla sa vama platite po duplo nižoj ceni!

Cena pregleda je 18.000 dinara za prvu osobu, a 9.000 dinara za drugu.

 

Šta vam pruža OSNOVNI PREGLED SRCA?

Osnovni pregled srca obuhvata: EKG, UZ, laboratoriju, test opterećenja, pregled kardiologa. To je efikasan, pouzdan i brz način da se uradi detaljna dijagnostika srca. Traje samo 60 minuta, a dijagnozu dobijate za 2 sata. Koncipiran je po principu brze trake, po uzoru na kardiološki model Cardiologie Centra Nederland – najuspešnije kardiološke mreže u Evropi.

Popust važi do 28. februara

Zakažite

 

 

Simptomi zbog kojih hitno treba uraditi OSNOVNI PREGLED SRCA?

 • Bol u grudima
 • Bol koji se širi niz levu ruku
 • Kratak dah
 • Lupanje i preskakanje srca
 • Zamaranje pri svakodnevnim aktivnostima
 • Otoci na nogama

Više pročitajte ovde

 

Kome se savetuje preventivni OSNOVNI PREGLED SRCA?

 • Svi pacijenti kojima je već dijagnostikovano neko kardiovaskularno oboljenje treba da rade osnovni pregled srca dinamikom koju odredi lekar.
 • Osobe starije od 65 godina, posebno one sa hroničnim bolestima, trebalo bi da osnovni pregled srca rade na svakih šest meseci, osim ukoliko lekar ne odredi drugačiju dinamiku pregleda.
 • Sve odrasle osobe, čak i ako nemaju tegobe i bolesti srca u porodici, posle 30. godine života jednom godišnje rade osnovni pregled srca.
 • Osnovni pregled srca jednom godišnje savetuje se i pušačima, posebno onima sa dugim pušačkim stažom.
 • Sportisti i osobe koje se rekretivno bave sportom takođe bi trebalo da rade osnovni pregled jednom godišnje, a posebno test opterećenja.

 

Priprema za OSNOVNI PREGLED SRCA

Budući da osnovni pregled srca uključuje i laboratoriju, savetuje se da tri-četiri sata pred pregled ne jedete i pijete ništa osim vode.

Ponesite sa sobom svu medicinsku dokumentaciju koju posedujete.

Savetujemo vam i da napravite spisak važnih informacija za lekara, kao i spisak pitanja kako ne biste zaboravili da podelite sa lekarom nešto važno.

Zakažite

 

Zašto smo pokrenuli akciju popusta od 50% za osobe koje pacijenti povedu sa sobom?

Svesni činjenice da se kod lekara uglavnom ide samo kad se mora, pokrenuli smo ovu akciju u želji da podstaknemo sve ljude da svojim najvoljenijima poklone nešto zaista vredno i važno, a to svakako jeste preventivni pregled srca. Naime, redovni kardiološki pregledi mogli bi da spreče oko 50% obolevanja od infarkta i moždanog udara, kao i oko 80% prevremenih smrti izazvanih ovim oboljenjima, navode lekari.

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kako marihuana utiče na srce?

Marihuana ili kanabis jedna od najčešće korišćenih psihoaktivnih supstanci u svetu. U mnogim zemljama legalizovana je upotreba marihuane u zdravstvene svrhe (njeno dejstvo ublažava hronični

Više »

Kako ekstazi utiče na srce?

Ekstazi je ime koje se koristi za ilegalnu sintetičku drogu metilendioksimetamfetamin (MDMA). Ekstazi je psihoaktivni stimulans, povećava aktivnost serotonina, dopamina i norepinefrina kako bi se

Više »