U želji da podstaknemo što više ljudi da brine o svom zdravlju na vreme, a ne samo kada se problem pojavi, pokrenuli smo majsku akciju popusta od 20% na sve vrste kardioloških pregleda, a to su pregled kardiologa sa EKG-om i UZ-om, Totalni i Osnovni pregled srca.

Kako da odaberete pregled koji je adekvatan za vas, pročitajte u tekstu koji sledi, a mi smo, naravno, tu za sva vaša pitanja!

Pozovite nas

 

Pregled kardiologa sa EKG-om i ultrazvukom srca 8.500 6.800

U slučaju simptoma kao što su bol u grudima, jak puls, zamaranje, javite se odmah kardiologu na pregled. Posle uzimanja anamneze i detaljnog pregleda, lekar će vam izmeriti pritisak, uraditi EKG, koji može da ukaže na promene u pulsu, oštećenja srca ili promene u strukturi srčanog mišića, kao i ultrazvuk srca.

 

Osnovni pregled srca 18.000 14.400

Osnovni pregled srca u Kardiološkom centru PULS znatno je obuhvatniji od standradnih pregleda srca i uključuje: pregled kardiologa, laboratorijske analize, EKG, ultrazvuk srca i test opterećenja. Koncipiran je po principu brze trake, po uzoru na kardiološki model Cardiologie Centra Nederland – najuspešnije kardiološke mreže u Evropi.

Preporučuje se svima posle 30. godine života jednom godišnje, ukoliko je nalaz uredan i ukoliko u međuvremenu pacijent ne oseti tegobe poput bola u grudima, otežanog disanja, kratkog daha, ubrzanog rada srca, preskakanja srca, zamaranja čak i pri svakodnevnim aktivnostima.

Osnovni pregled srca savetuje se i svim osobama starijim od 65 godina, a posebno hroničnim bolesnicima, i to na svakih šest meseci.

Više o osnovnom pregledu srca pročitajte ovde

 

Totalni pregled srca 42.500 34.000

Totalni pregled srca je najobuhvatniji kardiološki check-up koji se može uraditi u Srbiji i regionu jer, između ostalog uključuje i CT koronarografiju, neinvazivan, precizan i brz metod za otkrivanje suženja i začepljenja krvnih sudova srca.

Pored CT koronarografije, uključuje i pregled kardiologa, laboratorijske analize, EKG, UZ, Holter EKG-a ili TA-pritiska, test opterećenja i CT – Calcium Score.

Namenjen je svim osobama sa kardiovaskularnim oboljenjima bez obzira na godine, osobama sa porodičnom istorijom srčanih oboljenja i onima koje su u riziku od razvoja kardiovaskularnih bolesti.

Više o osnovnom pregledu srca pročitajte ovde

Zakažite

 

 

Prepustite brigu o zdravlju vašeg srca Kardiološkom centru PULS

PULS kardiološki centar pacijentima u Srbiji, brzo i bez čekanja, obezbeđuje najkvalitetniju uslugu po principu „sve na jednom mestu“. Pacijent dobija konačnu dijagnozu za dva sata.

U svom sastavu imamo najsavremenije opremljenu angiosalu, pejsmejker centar, kao i sledeće centre izvrsnosti: Centar za bol u grudima, Centar za aterosklerozu, Centar za glavobolje, Centar za moždani udar i Centar za vrtoglavice.

Okupljamo tim eminentnih kardiologa, interventnih kardiologa, radiologa, ali i lekara drugih specijalnosti koji se bave oboljenjima koja povećavaju rizik od kardiovaskularnih bolesti ili su im pridružene.

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kako marihuana utiče na srce?

Marihuana ili kanabis jedna od najčešće korišćenih psihoaktivnih supstanci u svetu. U mnogim zemljama legalizovana je upotreba marihuane u zdravstvene svrhe (njeno dejstvo ublažava hronični

Više »

Kako ekstazi utiče na srce?

Ekstazi je ime koje se koristi za ilegalnu sintetičku drogu metilendioksimetamfetamin (MDMA). Ekstazi je psihoaktivni stimulans, povećava aktivnost serotonina, dopamina i norepinefrina kako bi se

Više »