Puls Kardiološki Centar od sada i na Dedinju: Nova lokacija za vaše zdravlje

»

»

Puls Kardiološki Centar od sada i na Dedinju: Nova lokacija za vaše zdravlje
Dragi pacijenti i prijatelji Puls Kardiološkog Centra,

 

S ponosom želimo da podelimo uzbudljivu vest. Počinjemo novo poglavlje u našem poslovanju s otvaranjem novog kardiološkog centra u ulici Neznanog junaka 15 na Dedinju – Puls Dedinje. Ova ekspanzija predstavlja našu posvećenost vašem zdravlju i unapređenju kvaliteta medicinske usluge.

 

Savremen prostor za najbolju moguću brigu o vašem zdravlju

Nova lokacija na Dedinju nije samo prostor za medicinske usluge; to je okruženje koje je pažljivo osmišljeno kako bismo pružili najbolju moguću brigu o vašem srcu. Centar se prostire se na modernih 400 kvadratnih metara i opremljen je medicinskom tehnologijom poslednje generacije. Naš tim stručnih kardiologa, medicinskih sestara i tehničara raduje se što će vam pružiti vrhunsku negu na impresivnoj novoj lokaciji.

 

Posvećen tim profesionalaca

Ponosimo se našim timom stručnjaka koji čine srž Puls Kardiološkog Centra. Naši lekari, medicinske sestre i drugo osoblje posvećeni su vašem dobrostanju. Novi centar doveo je i nove lekare u naš ekspertski tim. Ponosni smo što su nam se priključili eminentni profesori, asistenti, akademici, specijalisti kardiologije, interventne kardiologije i radiologije i dečije kardiologije: Akademik Miodrag Ostojić, Prof. dr Siniša Pavlović, Prof. dr Branko Beleslin, Ass dr Milorad Tešić, Ass dr Zlatko Mehmedbegović, Ass dr Srđan Aleksandrić, Ass dr Olga Petrović, dr Andrija Pavlović i Ass dr Vladimir Cvetić.

 

Puls Dedinje pružiće vam priliku da upoznate ove posvećene profesionalce i iskusite visok standard brige o vašem srcu.

 

Pacijent na prvom mestu, brza dijagnostika

U Puls Kardiološkom Centru, verujemo u pristup zdravstvenoj nezi koji je prilagođen individualnim potrebama svakog pacijenta. Naša nova lokacija na Dedinju omogućiće nam da još bolje odgovorimo na vaše specifične zahteve i pružimo vam personalizovanu negu koja se oslanja na najnovija dostignuća u medicini.

 

Specijalno odeljenje za brzu dijagnostiku i negu PULS GO

 

Pored kompletne kardiološke dijagnostike koja se prema našim protokolima završava za dva sata, najsavremenije angiosale, pejsmejker centra i drugih centara izvrsnosti iz oblasti kardiologije, u Pulsu na Dedinju pružamo i nove usluge fokusirane na brzu i sveobuhvatnu dijagnostiku, specijalističke preglede i terapije:

 

Pregledi lekara: Opšta hirurgija, Ortopedija, Gastroenterologija, Interna medicina, Opšta praksa, Endokrinologija, Radiologija, Neurologija, Pedijatrija, Urologija, Kardiologija.

 

Dijagnostika: Rendgen, EKG, Holteri, Laboratorija, Ultrazvuk, CT Skener, Gastroskopija, Kolonoskopija

 

Intervencije: Obrada rane, Drenaža, Ušivanje rane, Postavljanje gipsa, Imobilizacija

Repozicija

 

Terapija: Injekcije, Intravenska terapija, Vitaminske infuzije

 

Za više informacija o uslugama na novoj lokaciji Puls kardiološkog centra Dedinje posetite sajt pulsgo.rs

 

 

Korak dalje ka zdravijoj zajednici

Otvaranje nove lokacije na Dedinju predstavlja korak dalje u našoj misiji da zajedno gradimo zdraviju zajednicu. Kroz naše centre koje u budućnosti planiramo i u drugim gradovima Srbije obezbedićemo svetski koncept lečenja svim stanovnicima u zemlji. Sa novim kapacitetima i mogućnostima, želimo da proširimo naš uticaj i stavimo pacijentima na raspolaganje najbolje kardiologe i najmoderniju opremu u svakom našem centru.

 

Posetite nas na Dedinju

Puls Kardiološki Centar na Dedinju s nestrpljenjem iščekuje vašu posetu. Ukoliko imate pitanja, ili vam je potreban neki pregled slobodno nas kontaktirajte. Očekujte da ćemo vam pružiti vrhunsku kardiološku uslugu u našem novom, modernom prostoru.

 

Za sve pacijente pripremili smo specijalne popuste od 15% na kardiološke usluge, na obe lokacije, do kraja januara.

 

Hvala vam na poverenju i podršci tokom proteklih godina. Radujemo se zajedničkom putovanju ka zdravlju u narednim godinama.

 

Vaš Puls Kardiološki Centar

Picture of Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

orasi i banana hrana za srce

Hrana koju srce voli

Naše životne navike dokazano utiču na zdravlje kardiovaskularnog sistema, a sada vam otkrivamo koje to namirnice, prema novim naučnim istraživanjima, blagotvorno utiču na srce i

Više »