Zakažite pregled

Dobro je znati pre zakazivanja pregleda

Ukoliko imate tegobe koje bi mogle ukazivati na kardiovaskularne probleme, prvo se obratite lekaru. Lekar će odlučicti koja vrsta tretmana ili pomoći je adekvatna za vas.

Zbog velikog interesovanja, ponekad nećemo biti u prilici da obezbedimo kratko vreme čekanja  (48h od poziva) kod izabranih lekara, na sve preglede. Trudimo se da svaki naš pacijent bude pregledan što je pre moguće. U slučaju velikog obima posla, naš tim će organizovati konsultacije u roku od 24 sata u dogovoru sa drugim kardiologom.

 

Prvi kardiološki pregled

Nakon prijave na info pultu u našoj bolnici, medicinska sestra će nakon obavljenog prijema i otvaranja kartona uraditi sledeće testove: analizu krvi i EKG. Nakon toga se radi ultrazvuk krvnih sudova srca i vrata. Na kraju se izvode testovi na traci za trčanje i testiranje na ergometrijskom biciklu.

Nakon što se ovi pregledi obave, imaćete završni pregeld sa kardiologom kako biste razgovarali o rezultatima, preliminarnoj dijagnozi i planu lečenja.

Šta poneti sa sobom?

  • Ličnu kartu ili pasoš
  • Karticu privatnog osiguranja (ukoliko ste korisnik)
  • Lista lekova
  • Udobna odeća zbog testiranja koje podrazumeva i određene vežbe

Preventivno testiranje

U Puls kardiološkom centru možete zakazati i preventivni pregled  za kardiovaskularne bolesti, procenu kardiovaskularnog rizika, sve vrste laboratorijskih analiza, CT skeniranje ili intervencije iz elektorfiziologije i interventne kardiologije.

Plaćanje

U Puls kardiološkom centru plaćanja možete izvrštit gotovinom, karticama banaka, putem vaših osiguravajućih kompanija ili uplatom na račun

Zakazivanje

Zakazivanje pregleda možete izvršiti na dva načina: telefonom ili putem obrasca za zakazivanje.
Telefonom: Pozovite 011 7 555 000 ili 066 6 555 000 i odmah zakažite termin

Obrazac za zakazivanje