Pozovite nas

Kardiološke usluge

Našim pacijentima pružamo najkvalitetniju negu srca i krvnih sudova. Koristimo provereni holandski sistem i najsavremenije tehnologije kojima upravljaju najbolji dijagnostičari u regionu. Na taj način lekarima i medicinskim sestrama pomažemo u optimizaciji procesa zdravlja srca i krvnih sudova naših pacijenata.

 

Verujemo u lečenje cele osobe u Puls kardiološkom centru i potrudićemo se da vas dobro upoznamo i da vam što pre pomognemo.  Na vašem početnom pregledu sa lekarom ćete razgovarati o vašoj zdravstvenoj istoriji, socijalnoj istoriji, trenutnom režimu lečenja i svim pitanjima u vezi sa vašom kardiološkom negom.

 

Kardiološki centar Puls fokusira se na brzu dijagnostiku, preciznu dijagnozu, lečenje i prevenciju kardiovaskularnih bolesti i sve to na jednom mestu. Pored toga u posebno opremljenoj Angio sali naš tim izvodi i invazivna dijagnostička ispitivanja i terapijske postupke.

 

Invazivno dijagnostičko testiranje uključuje srčane kateterizacije, perkutanu balon angioplastiku, postavljanje koronarnog stenta, koronarnu aterektomiju, perifernu angioplastiku, pejsmejker,  internu automatsku implantaciju defibrilatora, električnu kardioverziju i mnoge druge. Bavimo se lečenjem mnogih stanja uključujući: srčanu insuficijenciju, srčani šum, koronarne bolesti, strukturne bolesti srca i zalistaka, visok krvni pritisak, povišen holesterol, aritmije i mnoga druga srčana stanja.

 

Nudimo konsultacije i dijagnostičke usluge za pacijente sa srčanim simptomima i stanjima. Naše dijagnostičko ispitivanje uključuje ehokardiografiju, nuklearnu kardiologiju, laboratorijsku analizu i nadzor aritmije. Ove tehnologije nam omogućavaju da našim pacijentima pružimo brzu i tačnu dijagnozu u roku od 2h.

 

Iako se naši pacijenti uglavnom upućuju od lekara opšte prakse i drugih specijalista, mi takođe prihvatamo i pacijente koji dođu samoinicjativno u želji da provere svoje zdravlje ili putem nekog osiguravajećeg društva.

 

Ukoliko neku uslugu niste pronašli, pozovite nas a mi ćemo se potruditi da je obezbedimo u što kraćem roku.

Radujemo se našem susretu.