O nama

Uviđajući urgentnu potrebu za visokokvalitetnom brigom za kardiovaskularne bolesnike i želeći da povećamo pacijentima pristup, dijagnostici i terapijama bez čekanja i odlaganja, veoma smo srećni što možemo da predstavimo prvi takav ambulantni kardiološki centar u regionu.

Puls kardiološki centar nudi brza dijagnostička rešenja za svakog pacijenta u Srbiji i regionu, zajedno sa širokim spektrom minimalno invazivnih operacija (kardiološke intervencije). Centar kombinuje znanje domaćeg zdravstva i zasnovan je na priznatom i uspešnom modelu holandskog zdravstva (CCN), kao i međunarodnoj stručnosti u poslovanju i upravljanju. To nam omogućava da postavimo trend kroz regionalni centar izvrsnosti.

NAŠA VIZIJA

Puls kardiološki centar ima za cilj da postane vodeći centar za kardiovaskularnu zdravstvenu negu u regionu, osiguravajući da svaki pacijent može dobiti svetski nivo usluga koje su fokusirane na pacijenta.

NAŠA MISIJA

Vođeni našom opredeljenošću da postavimo pacijente na prvo mesto, pre svega kada govorimo o kardiološkoj nezi, svakodnevno se fokusiramo na:

 • Pružanje brzog i direktnog pristupa našem timu i uslugama za kardiovaskularnu negu
 • Prilagođavanje nege za svakog našeg pacijenta, održavanje veze sa porodicom i pružanjem podrške 24/7
 • Stvaranje okruženja u kome se svaka osoba ceni, poštuje i pacijenti se osećaju kao kod kuće
 • Unapređenje izvrsnosti i inovacija u kardiovaskularnim uslugama

HOLANDSKO ISKUSTVO

Uspešni holandski model koji su uveli partneri CCN – Cardiologie Centra Nederland, postavljen je kao tačka prekretnica u specijalizovanoj kardiološkoj nezi. Pruža kvalitet, ličan odnos prema pacijentu, pažnju i minimalno vreme čekanja. Pacijenti se pregledaju u roku od 48 sati, a ponekad i istog dana, dok vrhunski specijalisti izvode sve neophodne testove i sastavljaju plan lečenja kako bi pacijent mogao odmah znati svoje stanje.

 

Ova nova metodologija mogla bi da utre put ka promeni okruženja u kardiološkoj nezi u regionu i zato smo uvereni sa svojom vizijom da smo uvek dostupni svakom pacijentu.

UVEK TU ZA NAŠE PACIJENTE

Pacijenti su u centru svega što radimo i zato smo izgradili holističko iskustvo sa punim obimom testova i dijagnostičkih alata, koje pružaju najbolji dostupni lekari i osoblje. Naš tim je uvek dostupan i na raspolaganju pacijentima a sve procedure se obavaljuju na jednom mestu.

Shvatamo da je zdravlje srca najvažnija stvar. Baš zato naš model rada nudi  dostupnost za preglede u roku od 24 sata i pruža  sveobuhvatnu dijagnozu za manje od 2 sata.

Puls kardiološki centar nudi mrežu međunarodne ekspertize sa dokazanim uspehom u primeni ove brze metodologije. Personalizovana podrška i praćenje dostupni su pacijentima kroz profesionalno i obučeno osoblje koje daje prioritet bezbednosti i dobrobiti pacijenta.

VISOK KVALITET USLUGA

Kardiološki centar Puls fokusira se na brzu dijagnostiku, preciznu dijagnozu, lečenje i prevenciju kardiovaskularnih bolesti i sve to na jednom mestu. Pored toga u posebno opremljenoj Angio sali naš tim izvodi i invazivna dijagnostička ispitivanja i terapijske postupke. Laboartorija i  CT skener poslednje generacije, omogućavju kompletan dijagnostički proces koji je neophodan za tretiranje kardiovaskularnih oboljenja i stanja.

Verujemo u lečenje cele osobe u Puls kardiološkom centru i potrudićemo se da vas dobro upoznamo i da vam što pre pomognemo.

OSNAŽENI INOVACIJAMA

Verujemo da pacijenti imaju pravo da uvek budu obavešteni i u toku sa svojim zdravstvenim stanjem, zato u Puls kardio centru pružamo direktnu liniju komunikacije sa lekarima.

To nam omogućava brže otkrivanje simptoma i puni ciklus povratnih informacija, koristeći pametnu i inovativnu tehnologiju za bolje rezultate i kontinuirano poboljšanje.

Pouzdan informativni sistem automatski obaveštava pacijente i osoblje o ključnim datumima, osiguravajući nesmetan i besprekoran proces. Sistem takođe garantuje da su medicinski kartoni i planovi lečenja uvek ažurirani i da su lekari i osoblje lako dostupni.

 • Sve na jednom mestu
 • Pristupačno
 • Bez čekanja
 • Zakazivanje u roku od 24h
 • Dijagnoza za 2 sata

Bilo koje zdravstveno stanje može biti stresno, zato se trudimo da ponudimo brz i lak pristup svim našim uslugama. Od zakazivanja istog dana do brzih rezultata tj brze dijagnoze u roku od 2h, do efikasnog lečenja i sve to na jednom mestu jer znamo da je vreme od presudnog značaja. Naš cilj je da našim pacijentima donesemo mir i poboljšanje zdravstvenog stanja.

 • Optimizacija iskustva
 • Personalizovano praćenje stanja
 • Podrška 24h svakog dana
 • Bezbednost pacijenta na prvom mestu

Optimizacija iskustva stalni je proces razumevanja potreba naših pacijenata i pružanje najboljeg mogućeg rešenja za tegobe i stanja na svim nivoima. To nam omogućava da poboljšajamo iskustva naših pacijenata kontrolisanim i efikasnim pružanjem usluga. Perosnalizovano praćenje stanja znači da se posvećujemo svakom pacijentu indivdualno i da posebno kreiramo preglede, dijagnostičke metode i pratimo efekte lečenja. Podrška svakog trenutka omogućava pacijentima da u bilo kom trenutku pozovu Puls kardiološki centar da dobiju savet ili konsultaciju a posebno kod hitnih stanja ili u slučaju pogoršanja simptoma.

Bezbednost pacijenta nam je na prvom mestu. Želimo da izbegnemo sve potencijalne neželjene događaje za pacijenta tokom procesa zdravstvene nege. Posedujemo znanje, raspoložive resurse i vrlo precizno odmeravamo odnos pružene nege prema riziku od ne lečenja ili drugačijijh metoda lečenja.

 • Rano otkrivanje bolesti
 • Direktna linija sa lekarima
 • Dijagnoza na daljinu

Izvodimo veliki broj ispitivanja za mnoge hronične kardiovaskularne bolesti, koje mogu dijagnostikovati bolest dok je asimptomatska, bez znakova ili simptoma. Ranije otkrivanje bolesti može dovesti do izlečenja, stabilizacije stanja uz medikamnte ili dužeg perioda preživljavanja kod određenih bolesti. Određivanjem kardiovaskularnog rizika, praćenjem simptoma i najpogodnijim načinom lečenja, možemo rano postaviti dijagnozu i poboljšavati zdravlje naših pacijenata. Ključnu ulogu ovde igraju kardiološki pregledi i pravovremena detekcija bolesti. Naš posvećeni tim dostuan je 24h svakog dana za sva vaša pitanja i savete. Korišćenjem online aplikacija u prilici smo da na osnovu informacija koje nam vi dostavljate pratimo stanje, postavljamo dijagnozu i kreiramo terapiju.

 • Mreža međunarodne ekspertize
 • Dokazani podaci uspeha
 • Metodologija svetske klase

Verujemo da visokokvalitetna i bezbedna zdravstvena zaštita idu ruku pod ruku. Naša bolnica koja se nalazi u A bloku, pruža našim pacijentima pristup najboljem osoblju i kliničkim resursima na licu mesta i u najkraćem roku. Saradnja sa našim holandskim partnerom CCN -omogućila nam je pristup mreži međunarodne ekpertize. Koristimo njihova iskustva i dokazano uspešne modele lečenja u kardiologiji.

Privatnim bolnicama često nedostaju neki resursi i zato smo ponosni što nudimo negu bez kompromisa na jednom mestu. Poštujemo sve međunarodne i domaće propise i procedure. Korisitmo jedan od međunarodno priznatih kardioloških sistema koji nudi brzu i efikasnu negu jer znamo da je u kardiologiji vreme od presudnog značaja.

 • Savremena oprema
 • Automatizovani sistem pouzdanih informacija
 • Vodeće intervencije

Tehnologija igra presudnu ulogu u zdravstvu. A za najbolju negu potrebna je najnovija tehnologija. Iz tog razloga koristimo najsavremeniju medicinsku opremu i softver na terenu za preglede pacijenata, dijagnostiku i tretmane i izvodimo samo aktuelne i dokazane kardiološke intervencije.

Jasna politika, savremena oprema, organizaciona struktura, ažurirani podaci za unapređenje bezbednosti, kvalifikovani zdravstveni radnici i efikasno uključivanje pacijenata u njihovu negu, omogućavaju nam održiva, značajna i konstantna poboljšanja po pitanju lečenja i bezbednosti naših pacijenata.

 • Uvek budite informisani i u toku
 • Najsavremenije usluge e-zdravstva
 • Poboljšanje putem povratnih informacija

Osnaživanje je proces kroz koji pacijenti stiču veću kontrolu nad odlukama i radnjama koje utiču na njihovo zdravlje. Mi uključejmo svoje pacijente u naš rad na mnogo načina.

Posebno kreirani edukativni materijali za pacijente, kako bi bili sigurni da su im ponuđene sve moguće opcije lečenja i da su doneli pravu odluku.

Korišćenjem e-zdravstva kroz posebnu aplikaciju uvek smo u toku i pratimo stanje naših pacijenata na jedan sofisticiran način.

Povratne informacije koje nam dajete, služe nam da čujemo vaše želje i sugestije i da zajedno stvaramo sistem lečenja po vašoj meri.