Dnevna bolnica

Najsavremenija kardiološka nega dostupna u Puls kardiološkom centru

Dnevna bolnica Puls kardiološkog centra svojim pacijentima pruža uslugu bolničkog lečenja u veoma modernom i udobnom prostoru. Uvek smo se vodili idejom da je za kardiološke pacijente najvažnije da uslugu dobiju brzo, da imaju mogućnost kompletne dijagnostike na jednom mestu, savremenu i preciznu opremu i da sve to pruža kompletan lekarski tim cenjenih stručnjaka.

BRZ PRIJEM – NAJMODERNIJA OPREMA – ISKUSAN TIM – SVE NA JEDNOM MESTU

 

 

Brza dijagnostika i dijagnoza za 2h

Našu prednost čini holandski koncept brze trake – fast track koji podrazumeva dve potpuno opremljene brze kardiološke trake. Ovaj model nam omogućava veoma brzu, preciznu i kompletnu dijagnostiku sa postavljanjem dijagnoze u roku od 2h.

Dnevna bolnica Puls kardiološkog centra – svetski standard lečenja

U slučaju da dijagnostikujemo neka stanja koja zahtevaju opservaciju, ili da je stanje pacijenta takvo da je neophodna brza reakcija i momentalna terapija, pacijente smeštamo u Dnevnu bolnicu. Stanje pacijenta se konstantno prati, primenjuju se svi standardi potrebne nege i pacijenta ubrzo nakon stabilizacije ili popravljanja stanja otpuštamo kući. Ovo ne samo da će skratiti vreme koje biste potrošili u hitnoj službi dok biste od dijagnostike do postvaljanja dijagnoze i terapije došli, nego će Vam znatno uštedeti i novac i nepotrebno ležanje od nekoliko dana u nekoj od bolnica.

U slučaju da je vaše stanje takvo da je potrebna intervencija – naš iskusan tim pobrinuće se da u najkraćem roku u najmodernije opremljenoj Angio-sali izvede potrebnu intervenciju. Sve procedure obavljamo minimlano invazivno, dakle intervencije traju kraće, pacijenti su tokom intervencije budni, a nakon intervencije, uglavnom istog dana odlaze kući.

Kome je namenjena dnevna bolnica?

 Dnevna bolnica namenja je pacijentima koji imaju:

 • Bol u grudima
 • Sumnju na infarkt
 • Poremećaj srčanog ritma
 • Slabljenje srca
 • Hipertenzivne krize
 • Post Covid smetnje
 • Ostale srčane probleme

Sa kojim simptomima se pacijenti najčešće javaljaju za prijem u dnevnu bolnicu?

Bol u grudima, glavolbolja, gušenje, preskakanje srca, ubrzan rad srca, vrtoglavica, nesvestica, zamor, osećaj nestabilnosti, nedostatak daha, otok nogu, trnjenje u rukama, stezanje u vilici.

Koji lekari su dostupni u dnevnoj bolnici? 

 • Lekar opšte prakse
 • Internista
 • Kardiolog
 • Interventni kardiolog

Dostupni za konsultacije: neurolog, radiolog, vaskularni hirurg

 

 

Dnevna bolnica – nega koju vaši najvoljeniji zaslužuju

Za sve pacijente koji dolaze van Beograda ili kada vaši najbliži nemaju slobodnog vremena da provedu ceo dan na ispitivanjima sa Vama, tu smo mi. Brinemo o vašim roditeljima, bakama, dekama ili voljenim osobama dok vi završavate svoje obaveze. Potrudićemo se da dobiju adekvatnu terapiju, negu i da im popravimo stanje u toku dana. Prijem se obavlja u jutarnjim časovima, a odlazak iz bolnice po dogovoru.

Sve na jednom mestu

Pregledi, kompletna dijagnostika, dijagnoza za 2h, CT skenerska dijagnostika, Angio-sala i dnevna bolnica – sve što je potrebno za zdravo srce na jednom mestu u Puls kardiološkom centru.

Oprema najnovije generacije

EKG i ultrazvuk aparati poslednje generacije. Kompletna oprema za test opterećenja. Najnoviji CT skener – 128multislajsni Philips Incisive. Potpuno opremljena Angio-sala za sve interventne procedure: kateterizacija srca – koronarografija, ugradnja stenta, ugradnja i kontrola pejsmejkera, endovaskularni tretman abdominalne i torakalne aorte, embolizacija moždanih aneurizmi i mnoge druge. Najmodernija dnevna bolnica za prijem pacijenata sa kardiološkim problemima.

Iskusan tim stručnjaka

Stručan tim kardiologa, interventnih kardiologa, aritmologa, neurologa, radiologa i specijalisti vaskularne hirurgije na jednom mestu omogućavaju nam ekpertizu a naši pacijenti sve preglede i usluge obavljaju vrlo brzo. Holandski model brze kardiološke dijagnostike i saradnja sa kolegama iz najuspešnijeg kardiološkog sistema u Holadniji – CCN – Cardiologie Centra Nederland omogućava nam da donesemo svetske standarde u Srbiju i opravdamo epitet najsavremenijeg kardiološkog centra u regionu..

Pozovite nas na broj 011 7 555000 i proverite zašto smo lideri u pružanju kardiovaskualrne nege.