Total body check

Total Body Check koji pored CT snimanja: abdomena, karlice, grudnog koša i krvnih sudova glave i vrata, uključuje i osnovni pregled srca. Ovaj pregled pored navedene skenerske dijagnostika daje i kompletan uvid u stanje srca sa kompletnom neinvazivnom dijagnostikom koja podrazumeva EKG, ultrazvuk srca, stres test i laboratorijske analize.

Pregled celog tela je poseta lekaru radi procene opšteg zdravstvenog stanja. To je važan korak u sprečavanju većih zdravstvenih problema. Naš tim može da proceni vaše zdravstveno stanje i dijagnostikuje sve potencijalne probleme koji bi mogli biti u početnoj fazi. 

U Puls kardiološkom centru pažljivo smo kreirali dva paketa kada je u pitanju skenerska dijagnostika i pregled celog tela: Total Body CT scan i Total body check.

 

Total Body Check pregledom lekar može identifikovati ove probleme i predložiti hitan tretman na osnovu vašeg stanja i dobijenih rezultata. Neke bolesti mogu biti vrlo suptilne i možda neće pokazati svoje znakove ili simptome dok ne dostignu sledeći nivo. Zbog toga je poželjno da redovno idete kod lekara, posebno ako živite na neki način koji vas može izložiti takvim rizicima.

Paket za pregled celog tela podrazumeva:

Total Body Check

CENA PAKETA   60,500.00 din.    

   

Za visoko rizične pojedince, predložena korist za CT snimanje celog tela leži u potencijalu ranog otkrivanja i lečenja. Svakako bi trebalo da izmerite koristi i potencijalne rizike u vezi sa ovim pregledima. Uzmite u obzir vaše individualne okolnosti, uključujući faktore rizika i porodičnu istoriju. 

 

Faktori visokog rizika mogu da uključuju:

  • Pojedinačna ili porodična istorija bolesti koronarnih arterija
  • Pojedinačna ili porodična istorija aneurizme stomaka
  • Imate 45 godina ili više
  • Pušite najmanje po kutiju cigareta dnevno najmanje 10 godina, bez obzira što više ne pušite
  • Istorija visokog holesterola, dijabetesa ili visokog krvnog pritiska
  • Prekomerna težina
  • Neaktivan način života
  • Zabrinutost zbog bolesti abdomena ili karlice

Donošenje informisane odluke

Totalni pregled tela CT skenerom možda nije za svakoga. Sve informacije o koristima i ograničenjima CT snimanja celog tela i procenama zdravstvenog rizika, možete dobiti od našeg tima lekara Puls kardiološkog centra. Razgovor se može obaviti u zakazano vreme po dolasku pre snimanja kako biste bili upoznati sa svim detaljima.

 

Skenerski pregled celog tela u A-bloku u Puls kardiološkom centru

 

Ako želite da zakažete skenersku dijagnostiku i pregled celog tela u Puls kardiološkom centru, možete pozvati naš call centar na broj 0117555000 ili +381666555000 kako bismo vas informisali o svim detaljima i planirali vaš pregled.