Besplatna radionica „Roze strana zdravlja“ 12. oktobra u Kardiološkom centru Puls

»

»

Besplatna radionica „Roze strana zdravlja“ 12. oktobra u Kardiološkom centru Puls
Drage naše dame, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na besplatnu Pulsovu radionicu „Roze strana zdravlja“ na kojoj ćete imati priliku da saznate šta svaka žena treba da zna o svom zdravlju iz prve ruke. Naš stručni tim koji će vam pružiti sve odgovore čine dr Tamara Urošević, kardiolog i ekspert za žensko srce, dr Jelena Stanarčić Gajović, endokrinolog sa dugogodišnjom praksom u lečenju i praćenju uticaja dijabetesa tip 2, poremećaja štitne žlezde i drugih metaboličkih poremećaja na kardiovaskularne bolesti, i Marija Đurovski, health coach & nutrition konsultant.

 

Spremite pitanja, teme su ženske – pričaćemo o prevenciji, simptomima, lečenju, a u fokusu će biti zdravlje ženskog srca, hormonski status, menopauza, mršavljenje, pravilna ishrana, insulinska rezistencija, dijabetes, zdravi stilovi života…

Dr Tamara Urošević, dr Jelena Stanarčić Gajović i Marija Đurovski podeliće sa vama korisne i važne savete o zdravlju žena, svaka iz svoje specijalističke oblasti. Iskoristite priliku da pitate naše doktorke sve što vas zanima!

 

Radionica „Roze strana zdravlja“ održava se 12. oktobra od 16 h u prostorijama Puls kardiološkog centra, u bloku A, Ulica Jurija Gagarina 22M, Novi Beograd. Radionica je besplatna, a pripremili smo vam i poklone! Broj mesta je ograničen.

 

 

Radujemo se zajedničkom druženju!

 

Vaš Kardiološki centar Puls

Picture of Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor