Bolnica za internu medicinu Puls Dedinje

  • ✓  Vrhunski lekari
  • ✓  Veliko iskustvo
  • ✓  Posvećenost pacijentima
  • ✓ Sve na jednom mestu
  • ✓ Rezultati za 2 sata
  • ✓ Inovativne metode lečenja

Nastavljamo da pružamo svetski nivo kardiološke nege i na novoj lokaciji – PULS Dedinje i proširujemo listu usluga kako bismo vam obezbedili kompletnu medicinsku negu na jednom mestu.

O nama

Puls kardiološki centar je ustanova prepoznata po tome što primenjuje najbolje standarde u kardiološkoj nezi. Pružamo efikasnu dijagnostiku i lečenje pacijentima koji osećaju bolove ili pate od bilo koje vrste kardiovaskularnih oboljenja. U radu sa njima, pokazala se potreba za multidisciplinarnim pristupom i zbrinjavanjem pridruženih I drugih bolesti i stanja.
To nas je motivisalo da se proširimo i pokrenemo Bolnicu za internu medicinu PULS kardiološki centar Dedinje, u okviru koje smo otvorili i specijalno odeljenje PULS GO. Puls Go okuplja lekare svih specijalnosti. Pacijenti sada, pored kompletne kardiološke nege, mogu dobiti brzu dijagnostiku i zbrinjavanje skoro svih medicinskih stanja, i to u najelitnem delu Beograda.

Usluge

Nova lokacija na Dedinju nije samo prostor za medicinske usluge; to je okruženje koje je pažljivo osmišljeno kako bismo pružili najbolju moguću brigu vašem srcu, duši i telu

Izdvajamo iz ponude
Naš Tim

Novi centar doveo je i nove lekare u naš ekspertski tim. Ponosni smo što su nam se priključili eminentni profesori, asistenti, akademici, specijalisti kardiologije, interventne kardiologije i radiologije, dečije kardiologije: akademik Miodrag Ostojić, prof. dr Siniša Pavlović, prof. dr Branko Beleslin, ass. dr Milorad Tešić, ass. dr Zlatko Mehmedbegović, ass. dr Srđan Aleksandrić, ass. dr Olga Petrović, ass. dr Vladimir Cvetić, dr sci med Ivana Burazor, dr Maja Filipovic i dr Andrija Pavlović…
Pored pojačanog kardiološkog tima, okupili smo i čuvene eksperte drugih specijalnosti. Upoznajte ih!

Usluge

Saznaj više

Naš tim

Saznaj više

Cenovnik

Saznaj više