Dr Igor Tulevski – U Puls donosimo najmodernija kardiološka rešenja praćena IT sistemom

»

»

Dr Igor Tulevski – U Puls donosimo najmodernija kardiološka rešenja praćena IT sistemom
Kardiolog dr Igor Tulevski
Dr Igor Tulevski – kardiolog

Osnivač CCN – Holandija i Puls kardiološkog centra

Hvala vam na dolasku, vremenu i pažnji. Pre nego što počnem hoću da se zahvalim ljudima koji su sve ovo napravili mogućim, jer sa ljudima koji ovo rade sve počinje i sve se završava. Prvo bih pomenuo naš tim iz Beograda, Puls i Atlas, mog partnera Igora Georgijeva lekara i kolegu, Erste banku koja je isto omogućila da sve ovo sredimo i tim iz Amsterdama, na čelu sa Jocelyn Berdowski koja je motor ovog projekta. U narednih nekoliko minuta hoću da vam objasnim šta mi ovde radimo na principu „Why, What and How“, što znači zašto, šta tačno i kako – čime. 

Dr Igor Tulevski sa zaštitnom maskomZašto kardiologija?

Kardiološki problemi su jedan od vodećih razloga bolesti i smrtnosti u Srbiji ali i u celom svetu. Potražnja za kardiološkim uslugama u svetu konstantno raste a takođe i u Srbiji a samim tim se povećavaju i liste čekanja. Velika je potražnja za dijagnostičkim centrima i za kardiološkim centrima koji tretiraju kardiovaskularne pacijente.

Šta mi radimo?

Radimo kardilogiju, imamo polikliniku, CT dijagnostiku, imamo fast track za bol u grudima, o čemu će više govoriti moj kolega dr Goran Popović. Imamo observaciju sa krevetima i imamo Angio salu.

Kako i čime sve to radimo?

Sve što vidite u Pulsu je najmodernija oprema danas u svetu a srž tj. kičma našeg sistema je IT sistem. To nam omogućava da možemo da umnožimo naš kvalitet, da bezbednost pacijenta i kvalitet zdravstevnih usluga svuda gde radimo, nudimo i radimo na isti način. Mi se nadamo da ćemo u Srbiji, u saradnji sa svim zdravstvenim radnicima, omogućiti da kradiologija bude na boljem, svetskom nivou. Toliko od mene, hvala vam.

 

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor