Dr Igor Tulevski – U Puls donosimo najmodernija kardiološka rešenja praćena IT sistemom

Kardiolog dr Igor Tulevski
Dr Igor Tulevski – kardiolog

Osnivač CCN – Holandija i Puls kardiološkog centra

Hvala vam na dolasku, vremenu i pažnji. Pre nego što počnem hoću da se zahvalim ljudima koji su sve ovo napravili mogućim, jer sa ljudima koji ovo rade sve počinje i sve se završava. Prvo bih pomenuo naš tim iz Beograda, Puls i Atlas, mog partnera Igora Georgijeva lekara i kolegu, Erste banku koja je isto omogućila da sve ovo sredimo i tim iz Amsterdama, na čelu sa Jocelyn Berdowski koja je motor ovog projekta. U narednih nekoliko minuta hoću da vam objasnim šta mi ovde radimo na principu „Why, What and How“, što znači zašto, šta tačno i kako – čime. 

Dr Igor Tulevski sa zaštitnom maskomZašto kardiologija?

Kardiološki problemi su jedan od vodećih razloga bolesti i smrtnosti u Srbiji ali i u celom svetu. Potražnja za kardiološkim uslugama u svetu konstantno raste a takođe i u Srbiji a samim tim se povećavaju i liste čekanja. Velika je potražnja za dijagnostičkim centrima i za kardiološkim centrima koji tretiraju kardiovaskularne pacijente.

Šta mi radimo?

Radimo kardilogiju, imamo polikliniku, CT dijagnostiku, imamo fast track za bol u grudima, o čemu će više govoriti moj kolega dr Goran Popović. Imamo observaciju sa krevetima i imamo Angio salu.

Kako i čime sve to radimo?

Sve što vidite u Pulsu je najmodernija oprema danas u svetu a srž tj. kičma našeg sistema je IT sistem. To nam omogućava da možemo da umnožimo naš kvalitet, da bezbednost pacijenta i kvalitet zdravstevnih usluga svuda gde radimo, nudimo i radimo na isti način. Mi se nadamo da ćemo u Srbiji, u saradnji sa svim zdravstvenim radnicima, omogućiti da kradiologija bude na boljem, svetskom nivou. Toliko od mene, hvala vam.

 

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Kako marihuana utiče na srce?

Marihuana ili kanabis jedna od najčešće korišćenih psihoaktivnih supstanci u svetu. U mnogim zemljama legalizovana je upotreba marihuane u zdravstvene svrhe (njeno dejstvo ublažava hronični

Više »

Kako ekstazi utiče na srce?

Ekstazi je ime koje se koristi za ilegalnu sintetičku drogu metilendioksimetamfetamin (MDMA). Ekstazi je psihoaktivni stimulans, povećava aktivnost serotonina, dopamina i norepinefrina kako bi se

Više »