Otvoren najmoderniji kardiološki centar u regionu „PULS“ – MESTO GDE VAS SRCE VODI!

»

»

Otvoren najmoderniji kardiološki centar u regionu „PULS“ – MESTO GDE VAS SRCE VODI!
Otvaranje Kardiološkog centra Puls
U Beogradu je otvoren najmoderniji kardiološki centar u regionu PULS, kao rezultat srpsko-holandske saradnje. U partnerstvu sa američkom kompanijom Medtronic, kroz Puls u Srbiju dolazi koncept holandskih kardioloških centara (CCN–Cardiologie Centar Nederland), jedne od najrazvijenijih mreža kardioloških centara u svetu. Prednosti PULS kardiološkog centra su inovativni i dokazani modeli nege i protokola CCN-ovih i Medtronic-ovih procesa rada, kao i savetodavnih mogućnosti. PULS nudi najkvalitetniju negu kardiološkim pacijentima, kako bi mogli da dobiju pravi tretman u pravo vreme tokom celog procesa lečenja. Trudimo se da sve radimo efikasno i vrlo pristupačno, sa posebnom pažnjom i da maksimalno vodimo računa o utrošku vremena pacijenata, kao i našeg tima profesionalaca.

Puls Kardioloski centar otvaranje   Puls Kardioloski centar otvaranje   Doktorina otvaranju Kardiološkog centra Puls

MEDTRONIC NAPRED ZAJEDNO SA PULS-OM

Unapređenje zdravstvene zaštite je naš prioritet i verujemo da medicinska tehnologija može odigrati još veću ulogu u poboljšanju života ljudi. Sa izazovima sa kojima se suočavaju porodice i zdravstveni sistemi – kao što su rastući troškovi, starenje stanovništva i teret hroničnih bolesti – koristimo moć tehnologije da unapredimo zdravstvenu zaštitu dalje, zajedno.

Inovacije i saradnja su ključni za to ko smo. Od kasnih 1940 -ih radimo sa drugima na ublažavanju bolova, vraćanju zdravlja i produženju života. Danas smo lider u medicinskoj tehnologiji, zapošljavamo više od 84.000 ljudi širom sveta i nudimo terapije i rešenja koja omogućavaju veću efikasnost, pristup i vrednost – zdravstvenim sistemima, pružaocima usluga i ljudima kojima služe. Saznajte više na medtronic.com

 

Puls Kardioloski centar   Puls Kardioloski centar   Puls Kardioloski centarPuls Kardioloski centar   Puls Kardioloski centar

 

Osnivač i izvršni direktor Kardioloških centara Holandije-CCN i Kardiološkog centra PULS je dr Igor Tulevski, kardiolog, koji je izrazio zadovoljstvo što će svoje veliko iskustvo preneti i u Srbiju.

 

Kardiolog Igor Tulevski

INOVATIVNI KARDIOLOŠKI MODEL NEGE

CCN – Cardiologie Centra Nederland su osnovali kardiolozi Igor Tulevski i Aernout Somsen 2006 godine. CCN je brzorastući, inovativni model nege vođen IT-em sa brzo dostupnim kardiološkim uslugama u Holandiji.

CCN trenutno posluje na 12 lokacija širom Holandije:

▪ Od 2006. godine primio je više od 200.000 pacijenata;  ~ 55.000 pacijenata prošle godine (od toga 35.000 novih pacijenata)

▪ Sarađuje sa pet velikih regionalnih bolnica i tri Univerzitetska medicinska centra i tim od 5.600 lekara opšte prakse u Holandiji

▪ Razvio je nagrađivana rešenja za daljinsko nadgledanje i jedinicu brze-trake za bol u grudima kao i koncept hitne pomoći sa ambulantnim zbrinjavanjem.

Za dodatne informacije kontaktirajte: j.berdovski@heartforhealth.com

 

U Kardiološkom centru PULS nema liste čekanja, a fast-track pristup u dijagnostici i lečenju podrazumeva da pacijent dobije dijagnozu u roku od dva sata. Pacijentima se nude savremena dijagnostička rešenja, od kompletnog kardiološkog pregleda, preko radiološke dijagnostike pomoću najmodernijeg Philips 128-slajsnog CT skenera i najsavremenije opremljene Angio-sale koja omogućava angiografije svih vrsta, kateterizacije i plasiranje stentova na minimalno invazivan način.

 

CT Skener   Angio Sala

 

Najbolji kardiolozi, radiolozi, neurolozi i vaskularni hirurzi čine tim PULS kardiološkog centra, a među njima se nalaze kardiolozi dr Goran Popović, dr Svetislav Mališić, dr Nemanja Đenić, dr Aleksandar Cicović, dr Lazar Angelkov-aritmolog, radiolozi prof.dr Dragan Sagić, dr Branislav Lukač, dr Matija Miljević i neuroradiolog dr Slobodan Ćulafić. Svi oni su u direktnoj komunikaciji sa pacijentima i pružaju im podršku 24 sata dnevno. 

 

Doktori Puls Kardiološkog centra

 

Stručnom tim PULS-a poverenje su ukazale i mnoge poznate ličnosti koje su prisustvovale svečanom otvaranju u prostorijama centra u A bloku, i to: Zvonimir Đukić-Đule, Nenad Okanović, Angelina, Marko Kon, Irina Vukotić, Žika Nikolić, ali i naši proslavljeni sportisti Ana Bjelica, Milan Aleksić, Dušan Korolija, Vuk Milojević i drugi.

 

Nenad Okanović   Angellina   Marko Kon   Irina Vukotić   Žika Nikolić   Ana Bjelica   Milan Aleksić

 

STRUČNJACI KARDIOLOŠKOG CENTRA „PULS“ BRINU O ZDRAVLJU VATERPOLISTA I VATROGASACA

Među prvim pacijentima su bili i pripadnici Vatrogasnog društva „Matica“ iz Zemuna, kojima su stručnjaci Kardiološkog centra PULS uradili totalni pregled srca i CT skener pluća. Vatrogasci su svakodnevno izloženi stresnim i rizičnim situacijama, a u prethodnom periodu su pokazali svoje herojsko srce gaseći požare u zemlji i regionu, tako da oni na prvom mestu zaslužuju profesionalnu medicinsku negu kakvu im može pružiti samo stručan tim novootvorenog kardiološkog centra.

 

Vatrogasno društvo Matica Zemun

 

Takođe, Kardiološki centar Puls brine o zdravlju naših nacionalnih heroja vaterpolista, a Vaterpolo savez Srbije je u znak zahvalnosti poklonio loptu sa potpisima naših šampiona.

 

Vaterpolo Savez Srbije

 

U Kardiološkom centru PULS naglasak je na istovremeno brzoj i kvalitetnoj dijagnostici i terapiji na jednom mestu, bez gubitka vremena koje je često dragoceno kod akutnih kardioloških stanja. Osim toga u PULS kardiološkom centru oformljeni su i Centar za bol u grudima, Centar za glavobolje, Centar za vrtoglavice i Centar za moždani udar,  Pesjmejker Centar i Centar za Aterosklerozu.

Puls Kardioloski centar   Puls Kardioloski centar

 

Takođe, PULS kardiološki centar inicira inovativna eHealth/Telehealth rešenja koja omogućavaju monitoring stanja pacijenata na daljinu, što je apsolutni svetski trend u lečenju, naročito kardioloških pacijenata.

Svi pregledi i intervencije zakazuju se bez čekanja, dijagnoza se dobija za 2 sata, lekari su uvek dostupni, koristi se savremena oprema, a primenjuju internacionalni standardi – sve na jednom mestu!

PULS kardiološki centar sarađuje sa svim domaćim privatnim zdravstvenim osiguranjima, a sve dodatne informacije, pregledi i intervencije mogu se zakazati na brojeve 011/7555000 i 066/6555000.

 

Vamtam
Vamtam

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor